Weyersberg Jampan / Marmeladepan 5 Liter

Weyersberg Jampan / Marmeladepan 5 Liter

Weyersberg Jampan / Marmeladepan 5 Liter

Deze jampan van de koperfabriek Weyersberg is geschikt voor alle fornuizen inclusief inductie. Deze jampan heeft een inhoud van 5 liter, een diameter bodem van ongeveer 22,5 cm en een randdiameter van 31 cm. De hoogte is 12 cm. De afwerking van de jampan is in een stijlvolle matte afwerking.
SKU
WEY4524-30

Weyersberg Jampan / Marmeladepan 5 Liter

Deze jampan van de koperfabriek Weyersberg is geschikt voor alle fornuizen inclusief inductie.

Deze jampan heeft een inhoud van 5 liter, een diameter bodem van ongeveer 22,5 cm en een randdiameter van 31 cm. De hoogte is 12 cm. De afwerking van de jampan is in een stijlvolle matte afwerking.

Chocolade, jam of eierdooier - waarom patissiers zweren bij koper! Stel je voor dat je een eiwit of crème bereidt die gegarandeerd nooit korrelig maar gladder en stabieler zal worden. De marmelade gemaakt volgens uw favoriete recept smaakt nog fruitiger en behoudt zijn kleur. Het geheim van de fijne patisserie heet koper! Zelfs vandaag de dag laten de kwaliteitsfabrikanten van deze delicatessen geen koper achter. Probeer het - u zult genieten van de smaak van uw zelfgemaakte jam.

Merk op dat de jampot standaard wordt geleverd zonder een deksel. Optioneel kunt u de versie met deksel kiezen of het juiste deksel (30 cm) onder "Deksels" selecteren.

De pannen van Weyersberg zijn voorzien van een ferromagnetische coating zodat ze ook geschikt voor het gebruik op een inductiefornuis.

Alle onderdelen worden bij Weyersberg met de hand gemaakt en worden voortdurend onderworpen aan kwaliteitscontroles.

Koperdikte: 2 mm

Meer informatie
Gewicht 1.5 kg
Geschikt voor Gas, Elektrisch, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven
Dikte 2,0 mm
Materiaal: Keramiek, Koper
Vertind Nee
Afmetingen Ø 31 cm H 12 cm
Bodem Ø 22,5 cm
Inhoud 5,0 L
Verzending 5-10 dagen
Garantie 2 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weyersberg Jampan / Marmeladepan 5 Liter
Uw waardering